Nízkohistaminový burger

IMG_20190227_070437_904

Houstičky jsou jednoduché-stačí smíchat cca 2hrnky hladké špaldové mouky, 2hrsti slunečnice a 2dcl vlažné vody. Vše důkladně promíchat, rozdělit na 3 kousky-housky a dát péct na 30min do trouby. Před vyndáním pomažeme zlehka olivovým olejem, aby vznikla křupavá kůrka ☺️ Burger vytvoříme z špenátu, mozzarely, 1 menší najemno nastrouhané brambory, najemno nasekané cibulky, 1 čaj.lžičky špaldové mouky, sůl, pepř, (měl by být i česnek -záleží, zda použijete skrz dietu), koření. Vše pomixujeme či najemno nakrájíme a tvoříme burgery, které opečeme na pánvi.
Do housky poté vkládáme zelí, červenou řepu, burger, mozarellu s bazalkou a vrch pomažeme hořčicí. IMG_20190227_070437_890IMG_20190227_070437_904