top of page

Česnekové kostičky s medem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1



marinované tofu 200 g

3 stroužky česneku

2 pl lžíce medu

1 pl lžíce Hrašky

sůl, pepř, kari koření


Tofu jsme nakrájeli na kostičky, prolisovali 2 stroužky česneku s lžící vody a kostičky jím potřely. Poté je napíchali na špejle a opekli z každé strany na pánvi. Mezitím jsme si připravili omáčku. V kastrůlku či na pánvi jsme rozehřáli med, Hrašku, prolisovaný stroužek česneku a koření. Dle potřeby rozředili trochou vody a odstavili z plamene. Hotové Tofu s omáčkou jsme podávali k obědu se zeleninovým rizotem.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page