top of page

Špaldoto s kuřecím masem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Důkladně namočenou a propláchnutou pšenici špaldu povaříme v zeleninovém vývaru (nebo mírně osolené vodě) pod pokličkou do měkka 30-40 min. Na rostlinném oleji osmahneme cibuli, přidáme plátky česneku a sušených hřibů. Restujeme asi 5 min, přidáme pokrájenou papriku a mrkev podlijeme 100 ml vývaru a krátce podusíme. Dochutíme solí, pepřem a jarní cibulkou. Kuřecí maso můžeme libovolně připravit samostatně vařením, vařením v páře nebo grilováním a po nakrájení přidat v dostatečné míře k špaldotu. Nebo lze kuřecí maso na kousky připravovat společně s cibulí a houbami. Na závěr můžeme pokrm posypat strouhaným parmazánem.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page