top of page

Špenátové těstoviny s tofu a piniovými oříšky.

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 25. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Pokrájíme cibuli na kostičky a česnek na plátky a zlehka orestujeme na olivovém oleji. Okapané tofu přidáme na cibulku a krátce a zprudka orestujeme. Okořeníme solí a bylinkami - petrželka a bazalka. Mezitím v osolené vodě uvaříme špenátové nebo proteinové těstoviny a po odcezení přidáme do pánve k tofu. Celou směs promícháme a hojně posypeme piniovými oříšky. Podáváme k obědu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page