top of page

Bílkovo-špenátová omeleta

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 25. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Zbylo Vám z vánočního pečení více bílků a nevíte co s nimi? Zkuste bílkovo-špenátovou omeletu. Skvělá low carb (nízko sacharidová) variace pro oběd nebo večeři. Nahřátou teflonovou pánev zlehka potřete olivovým olejem a naběračkou nalijte zhruba 2 bílky. Nechte zatáhnout, až zbělají. Poté na bílky přeneste zcela rozmrazený, odkapaný listový špenát. Pokud použijete čerstvé špenátové listy, musíte je lehce předem podusit. Špenát ochuťte solí, pepřem a třeným česnekem. Na špenát naběračkou nalijte další bílky, které ho překryjí. Povrch posolte a posypte libovolným kořením. Pod pokličkou nechte na mírném ohni řádně propéct. K omeletě můžete připravit například rybu nebo jen zeleninu. A vzhledem k tomu, že se jedná o nízkokalorické jídlo můžete si dovolit pokrm zpestřit například domácí majonézou.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page