top of page

Batát s halloumi sýrem a hořčičnou zálivkou

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 19. 9. 2021
  • Minut čtení: 1


Batát jsme omyli a vcelku zabalili do alobalu, kam jsme přidali ještě 1 lžíci oleje. Pak jsme ho pekli 1 hodinu na 190°, dokud nezměkl. Po vytažení z trouby jsme ho na jedné straně rozkrojili, okořenili solí a pepřem a vidličkou načechrali vnitřek tak, aby slupka zůstala neporušená. Mezi tím jsme na pánvi opekli halloumi a připravili si zálivku z 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce oleje a 1 lžíce vody. Zálivka by měla být řídká, aby se dala dobře rozlévat. Přelili jsme ji přes bramboru i sýr, posypali jarní cibulkou a podávali s čerstvým salátem. Dobrou chuť🧡




Comentarios


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page