Dát si sladké, ale přitom neudělat chybu? Připravte si:
4 vajíčka
3 lžíce Agáve či jiného sladidla
3 lžíce mandlové "mouky"
1 lžičku vinného kamene
250 g ricotta sýru
banán/borůvky
4 bílky jsme vyšlehali v tuhý sníh, žloutky jsme vyšlehali s 1 lžíci agáve do pěny a "mouku" smíchali s vinným kamenem. Poté jsme vše společně velmi pomalu smíchali v těsto. Hotové těsto jsme rozprostřeli na pečící papír na plech a dali na 8-10 minut do trouby. Těsto jsme poté srolovali a dali vychladnout. Mezitím jsme si ricottu smíchali s 2 lž. agáve, poté krémem naplnili roládu, přidali banán, borůvky a stočili. Po vychladnutí jsme nakrájeli na odpolední svačinu.
Comments