top of page

Bezlepkové palačinky (lívance)

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Suroviny:

2 hrnky pohankové mouky

2 a 1/2 hrnku rostlinného nebo klasického mléka – lze použít i vodu

1/4 lžičky soli

olej na pánev.


Postup: Všechny suroviny smícháme a těsto necháme chvíli odležet. Na rozpálenou pánev kápneme olej (na nepřilnavé pánvi není nutné) a dáváme ve slabší vrstvě těsto. Bezlepkové palačinky neobracejte moc brzy, trhají se.

TIP: Ideální tip na víkendovou snídani. K palačinkám můžete servírovat horké ovoce a ke snídani si vypít i protein nebo na jednu porci rozmixujeme 1/2 bílého tofu s dvěma hrstmi ovoce čerstvého nebo mraženého a budete mít i dostatek bílkovin

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page