top of page

Bezlepkový makovec

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1

Na tento výborný bezlepkový makovec jsme použili:

400 g mletého máku

250 g odtučněného tvarohu

4 vejce

50 g másla

Půl tabulky vysokoprocentní čokolády

3 lžíce medu


Nejdříve jsme oddělili žloutky a bílky, které jsme vyšlehali v sníh. Čokoládu jsme nakrájeli na menší kousky. Poté jsme do hladka smíchali žloutky s tvarohem mákem, máslem a medem. Následně jsme do směsi jemně zapracovali sníh a kousky čokolády. Ve formě vyložené pečicím papírem jsme pekli na 180 stupňů asi 30 minut.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page