top of page

Bezlepkový třešňový koláč

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Tři vejce vyšleháme ručním šlehačem s trochou cukru. Do směsi přidáme 2 bezlepkové vanilkové pudinky Amylon, jeden prášek do pečiva, dvě menší odměrky proteinového prášku bez příchuti, lžíci olivového oleje a na závěr kefír, jehož množství upravíme podle výsledné konzistence. Tekutou směs nalijeme do předem vymaštěné firmy a předpečeme v horkovzdušné troubě na 160°C zhruba deset minut. Pak koláč poklademe třešněmi nebo jiným zralým ovocem. Dopečeme cca 40 minut.

Comentários


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page