Bounty koláč s tapiokovým pudinkem



Na korpus potřebujeme:

spodní vrstva -150g mandlí, 75g strouhaného kokosu, 2 lžíce kakaa, 1 lžíce kokosového oleje, 2 vejce.

Kokosová vrstva -150g mletého kokosu, 1 plechovka kokosového mléka, 1 lžíce kokosového oleje, agáve syrup (med,…).

Čokoládová vrstva – 150g 70%čokolády, 1 lžíce kokosového oleje.

Postup: Troubu předehřejeme na 150°C, mandle, kokos a kakaový prášek rozmixujeme. Do směsi přidáme vejce a olej, promícháme. Poté v dortové formě pečeme 20 min a necháme vychladnout.


Ingredience na kokosouvou vrstvu dáme do hrnce, promícháme a zahříváme. Vzniklé těsto lžící vložíme na spodní vrstvu.

Čokoládovou vrstvu připravíme na vodní lázni a poté jí polijeme koláč.


Na náplň potřebujeme:

50g tapiokovách perel (koupíte ve zdravé výživě), 200ml vody, 250ml kokosového mléka, 1,5lžíce agáve syrupu, ovoce podle chuti

Postup: Tapioku zalijete vodou a necháte přes noc nabobtnat, poté k ní přilijeme kokosové mléko, agáve a v kastrůlku přivedeme k varu, vaříme 10 min. dokud nezhoustne.

Hotový pudink dáme na vychladlý korpus a zdobíme ovocem.