top of page

Candát s hořčičným přelivem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Čerstvý filet z candáta opečeme na olivovém oleji s přídavkem másla. Rybu osolíme a přidáme sušené byliny podle naší chuti (například estragon). Po propečeni vyjmeme filet z pánve a do výpeku vložíme na jemno pokrájenou cibulku, orestujeme a následně přidáme lžíci hořčice a menší lžíci bazalkového pesta. Promícháme a podlejeme trochou kuřecího nebo rybího vývaru a zredukujeme na požadovanou konzistenci. Jako přílohu můžeme podávat lehce orestovanou jarní zeleninu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page