top of page

Celerové karbanátky s fazolovými lusky a tvarohovým dipem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Čerstvý celer nastrouháme nahrubo, přidáme jarní cibulku a na jemno nakrájené žampiony. Dale 2 vejce, sůl, pepř, majoránku a drcený kmín. Směs promícháme a mírně zahustíme kukuřičnou strouhankou nebo hraškou. Necháme odležet. Poté tvarujeme karbanátky, které opékáme na pánvi nebo na grilu. Jako přílohu můžeme podávat zelené fazolky restované na cibulce se sušenou šunkou. Dip připravíme z 3 lžic tvarohu, 1 lžíce jogurtu, lžičky hořčice, soli, pepře, kapky olivového oleje a vinného octa

Comentários


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page