top of page

Chřestová polévka

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1

1 lžíce oleje

1 větší cibule

400 g zeleného chřestu

500 ml zeleninového vývaru

100 ml rostlinné smetany

1/2 lžičky muškátového oříšku

sůl, pepř

50 g vysokoprocentní šunky


Cibuli nakrájíme a opečeme ji na oleji, poté zalijeme vývarem, smetanou a chřestem nakrájeným na přibližně 2 cm kousky. Vaříme pod pokličkou 15 min, osolíme opepříme, dáme muškátový oříšek a rozmixujeme dohladka. Polévku podáváme s opečenými hlavičkami chřestu a opečenou šunkou k obědu či k večeři.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page