top of page

Citronový cheesecake

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


100 g ovesné mouky

50 g kokosové mouky

3 lžíce arašídového másla

vejce

skořice

půl odměrky proteinu


Na krém: 2 vaničky odtučněného tvarohu, 1 vanička ricotta light, kůra a šťáva z + limety a citronu, vejce, kapka vanilkového aroma, bio agave syrup.

Suroviny na korpus smícháme, můžeme doředit mlékem, do dortové formy namačkáme hmotu, dáme péct do předehřáté horkovzdušné trouby na 180 stupňů na 7 minut. Poté smícháme suroviny na krém a vyplníme tím korpus. Dáme péct do trouby ještě na 20 minut, než se hmota na povrchu zpevní a poté na 5 min odpočinout v pokojové teplotě. Vychladíme v lednici na 12 hod.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page