top of page

Dýňové rizoto

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1



Potřebujeme: půl dýně hokaido (neloupe se), jasmínová rýže, mozzarela, Goldessa sýr (lídl),

čerstvá bazalka, koření, kuřecí prsa, česnek, cibule. Postup: Pokrájenou dýni uvaříme v

osolené vodě, zcedíme a rozmixujeme s půl vaničkou krémového light sýra. Uvaříme rýži do

měkka, na cibulce osmahneme kuřecí maso a vše dohromady smícháme, dochutíme,

ozdobíme mozzarelou a bazalkou.

Commentaires


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page