top of page

Dýňový tataráček

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1


Půl dýně Hokkaido

1 cibule

4 stroužky česneku

2 lžíce rajčatového protlaku

2 lžíce sójové omáčky a olivového oleje

1 lžička sladké papriky

1-2 lžíce dijonské hořčice

sůl

semínka a sýr Boryna na posypání


Na oleji jsme opekli nakrájenou cibuli a česnek a zasypeme nakrájenou dýní a sladkou paprikou. Osmahneme a podlijeme lehce vodou. Přidáme tymián, hořčici, protlak a sójovou omáčku. Dusíme do změknutí dýně, poté celou směs rozmačkáme vidličkou. Podáváme na žitném chlebu či Knackebrotu se semínky a nastrouhaným sýrem Boryna.

Vhodné na dopolední svačinu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page