top of page

Dušené zelí s dýní a brusinkami

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 30. 10. 2021
  • Minut čtení: 1


• 1 cibule

• 2 stroužky česneku a 2 cm zázvoru, oboje nastrouhané

• celou skořici, bobkový list

• 500 g červeného zelí

• 300 g dýně

• jablečný mošt

• hrst nasekaných sušených brusinek

• nasekaná snítka čerstvého tymiánu a rozmarýnu

• šťáva z 1/2 citronu

Na oleji jsme opekli cibulku, přidali zelí a dýni a chvíli opékali. Pak jsme přidali brusinky, česnek a zázvor a nechali půl minuty rozvonět. Pak jsme přidali mošt, aby hladina dosahovala po úroveň zelí, přidali skořici a bobkový list a nechali dusit, dokud zelí nezměklo. Nakonec jsme přidali šťávu z citronu, bylinky a sůl na dochucení. Podávali jsme s vejcem a hovězím karbanátkem. Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page