top of page

Gratinovaný zelený chřest s lososem.

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1

Na 2 porce potřebujeme:

2 porce lososa - ideálně čerstvého z volného chovu s kůží

Balíček zeleného chřestu

Lžíci másla

50g parmazánu

Sůl, pepř, tymián, olej.

Porce okořeněné ryby jsme na pánvi opékali delší čas na straně s kůží a na závěr krátce na straně bez kůže. Očištěný chřest jsme nejprve zbavili dřevnatých konců a následně zhruba 5 minut tepelně upravili v páře (alternativně lze 3 minuty povařit v osolené vodě a následně zchladit v ledové vodě, aby chřest zůstal svěže zelený). Následně jsme chřest umístili do zapékací misky pokladli plátky másla a zasypali nastrouhaným parmazánem. V troubě s funkcí grilu jsme chřest zapékali přibližně 12 minut

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page