top of page

Hamburgery z portobello žampionů


si můžete “sakum prásk” připravit na grilu😊místo housky jsme si ogrilovali 2 portobello žampiony, ideálně stejně velké. Ten, který tvořil spodní část housky jsme ještě před grilováním naplnili přepůlenými cherry rajčaty a nakonec na něj zapekli sýr. K ochucení jsme použili olivový olej, sůl a drcený kmín. Pak už je jen na vás, jakou zeleninu si do hamburgeru přidáte. My jsme si ještě ogrilovali kolečko lilku s kmínem a uzenou paprikou, opekli jsme cibulku a přidali čerstvý salát a okurku, aby jsme si kousli i do něčeho křupavého. Nakonec jsme vrchní žampion ještě posypali sezamem. Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page