top of page

Houbová omáčka

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Tak co s těmi plnými koši hub?

V troubě pečeme maso, které podléváme vodou. Houby očistíme, nakrájíme a na jedné větší cibuli a lžíci másla opečeme v hlubokém kastrolku. Osolíme , přidáme půl lžičky drceného kmínu, podlijeme šťávou z masa a chvíli dusíme. Změklé houby zalijeme 1 kelímkem ricotta sýrů a opepříme. Podle potřeby můžeme zasypat čajovou lžičkou špaldové mouky. Podáváme k obědu s brokolicí a plátkem masa.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page