top of page

Karbanátky zapečené s lilkem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1


• 500 g mletého masa

• větší šalotka

• 1 vejce

• majoránka, sůl, pepř a sušený česnek

• rajčatová pasta v tubě nebo rozemletá sušená rajčata v oleji

• 1 lilek nakrájený na kolečka (5 kusů)

• nastrouhaný sýr

Maso jsme smíchali s vejcem, kořením a najemno nasekanou šalotkou. Utvořili jsme 100 g karbanátky a dali na plech. Lilky jsme mezi tím nasolili z obou stran a nechali “vypotit”. Po chvíli jsme papírovou útěrkou lilky otřeli, pokladli na maso, potřeli rajčatovou pastou a zasypali sýrem. Pekli jsme na 200°C asi 30 minut.

Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page