top of page

Koprová omáčka

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Na omáčku: na lžíci másla osmahnu lžíci špaldové mouky dozlatova, zaliju vývarem (množství podle porcí) a metličkou vymíchám, zlehka povařím. Přidám sušený, nebo ještě lépe čerstvý kopr, sůl pepř, čajovou lžičku octa a půl lžičky medu a asi 5 minut vařím, pak přidám lžíci kokosového mléka, lžíci sýru Goldessa a trochu mléka, stáhnu a za občasného míchání vařím dalších asi 5 min. Podávám s vajíčkem, nebo hovězím plátkem a jako přílohu jsem zvolila domácí brambůrky

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page