top of page

Kuřecí steak se zeleninovým ratatouille



V sezoně letní zeleniny ji můžete místo přílohy podávat tepelně upravenou v podobě různých směsi. Fantazii se meze nekladou. Jen musíte respektovat tuhost jednotlivých druhů. My jsme použili červenou cibuli, na ni jsme přidali pokrájenou papriku a následně cuketu a zelené fazolové lusky, to jsme restovali na středním plameni zhruba 15 minut. Dochutili jsme solí, pepřem a tymiánem a až ke konci tepelné úpravy jsme přidali pokrájená červená a žlutá rajčata a na mírném ohni dokončili. Steak lze upravovat v troubě s kůží, která Vám udrží maso více šťavnaté a udělá křupavou kůrku.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page