top of page

Linecké cukrovíčko

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 21. 12. 2021
  • Minut čtení: 1


250g celozrnné hladké špaldové mouky

125g másla

4 lžíce javorového sirupu

1 žloutek

špetka soli


Prosátou mouku, sirup, žloutek, sůl a "povolené" máslo jsme vypracovali v těsto. Zabalili do fólie a dali odležet do lednice. Poté vyváleli a vykrajovali. Dali péct do trouby. ( U špaldovky lehce zamaskujete připálení 😄). Vychladlé cukroví jsme lepili k sobě domácí marmeládou bez cukru. Podáváme na svátky ke snídani, v kombinaci se Skyrem.



Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page