top of page

Losos na citronu a pečené timiánové brambory

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Postup: Filet z lososa omyju a osuším papírovou utěrkou, osolím, opepřím, přidám koření na

ryby a dám péct na 20 min. do trouby na 200 st. Na vrch ryby dávám kousíček másla.

Brambory si nakrájím na lodičky ve slupce, okořením timiánem, přidám sůl a pepř a přidám

do trouby na cca 30-40 min podle velikosti. Podávám s citronem a zeleninou

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page