Mandlovo jablečný koláč



na korpus: 100 g ovesné mouky, 100 g mletých mandlí, 50 g kokosu, odměrka proteinu (dala jsem natural), 2 PL bílého jogurtu MILKO, 2 PL arašídového másla, 2 PL kokosového oleje, trochu vody na zředění, med, 2 žloutky. vše smíchám, vytvořím těsto, které natlačím do dortové formy a dám péct na 180 st. cca 12 min. 3 jablka nakrájím a povařím ve vodě se skořicí, když změknou přidám vanilkový pudink smíchaný v troše vody. Nandám na korpus a nechám vychladnout. Mezi tím si vytvořím třetí vrstvu z tvarohu, goldessa sýra, vanilkového pudinku (tužšího) a medu. Nandám na jablkovou vrstvu a ušlehám si 2 bílky se lžící medu do pěny, přidám na dort a dám péct na 110 st. cca 30 min ( hlídat)