top of page

Mandlovo jablečný koláč



na korpus: 100 g ovesné mouky, 100 g mletých mandlí, 50 g kokosu, odměrka proteinu (dala jsem natural), 2 PL bílého jogurtu MILKO, 2 PL arašídového másla, 2 PL kokosového oleje, trochu vody na zředění, med, 2 žloutky. vše smíchám, vytvořím těsto, které natlačím do dortové formy a dám péct na 180 st. cca 12 min. 3 jablka nakrájím a povařím ve vodě se skořicí, když změknou přidám vanilkový pudink smíchaný v troše vody. Nandám na korpus a nechám vychladnout. Mezi tím si vytvořím třetí vrstvu z tvarohu, goldessa sýra, vanilkového pudinku (tužšího) a medu. Nandám na jablkovou vrstvu a ušlehám si 2 bílky se lžící medu do pěny, přidám na dort a dám péct na 110 st. cca 30 min ( hlídat)

Kommentarer


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page