top of page

Pečená pražma s rajčatovou salsou

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1


Rybu jsme omyli, osolili zvenku i zevnitř a naplnili ji směsí rajčete s jarní cibulkou, celým stroužkem česneku a petrželkou. Na jednu porci jsme počítali polovinu velkého rajčete. Rybu jsme pekli v troubě na 190° 20 minut, stejně tak ji můžete připravit i na grilu. Podávali jsme posypanou nasekanými arašídy, limetkou a salátkem z polníčku. Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page