top of page

Polévka z pečeného celeru a hrušek

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Do studených dnů dopolední svačina, co zahřeje. Oloupeme a nakrájíme celer a hrušky, opečeme , zalijeme vývarem (zeleninový, kuřecí , či jen voda), vše rozmixujeme a dle chuti dochutíme. Ozdobíme rýžovou smetanou a vlašskými ořechy. Podáváme na dopolední svačinu. K prohřátí zkombinujte s nastrouhaným zázvorem/chilli

Commentaires


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page