top of page

Postní oběd nejen pro Velký pátek



Promytou pohanku (1 hrnek) uvaříte v osolené vodě nebo zeleninovém vývaru. Stejně tak půl hrnku promyté quinoi. Mezitím na pánvi orestujete pokrájenou šalotku, celer a mrkev, přidáte tymián, kmín, majoránku a nakonec houby - čerstvé nebo sušené. Dochutíte soli a pepřem a vše smícháte s pohankou a quinou. Rozložte do pekáčku a zapečte v troubě 30 minut na 160°C. Podáváte jako oběd například s kyselou okurkou nebo salátem z kysaného zelí.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page