top of page

Rybí filé s kuskusem se sušenými rajčaty

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Kousky kvalitního rybího filé okořeňte solí a bylinkami a upečte v troubě na pečícím papíru potřeném olejem. Na troše přepuštěného másla otestujte cibulku, na jemno pokrájená sušená rajčata, přidejte rozmarýn a tymián a nakonec přidejte kuskus. Na pánvi promíchejte, osolte a směs zalejte horkou vodou nebo vývarem. Stáhněte plamen a promíchejte, aby se tekutina vsákla. Případně přidejte další vodu, aby byl kuskus vláčný, ale stále sypký. Podávejte s libovolným zeleninovým salátem jako vyvážený oběd po sportu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page