top of page

Rybízový koláč

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1



Těsto; 250 g špaldové mouky, 130 g másla, 50 g cukru, 3 lžíce mléka/vody, 1 vejce. Těsto vypracujeme a necháme chvíli odležet, 1/3 odebereme a zbytek vytlačíme do koláčové formy.

Náplň: 2 vejce, 300 g zakys. smetany, rybíz/sezónní ovoce. Náplň smícháme, vylijeme na těsto, dozdobíme rybízem a odebraným těstem. Pečeme na 180 st.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page