top of page

Sváteční vývar

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 30. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


500 g kuřecího masa (různé druhy), půl celeru, 2 mrkve, petržel, cibuli, petrželku dáme do studené vody společně s novým kořením a cca 6 kuliček černého pepře. Pomalu přivedeme k varu a pomalu vaříme cca 1.5-2 h. Mezitím si přichystáme knedlíčky. Cca 200 g kuřecích jater, 3 stroužky česneku, majoránku, sůl a pepř rozmixujeme v mixéru, kam postupně přidáváme vločky či Hrašku, dokud nemá směs lepivou konzistenci. Z hmoty tvoříme kuličky, které dáváme do vroucí vody.

Vývar po uvaření scedíme, opět dáme na plotnu teď už s čerstvou nakrájenou zeleninou. Vývar osolíme, můžeme přidat i rozšlehané vejce a k podávání knedlíčky.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page