4 porce
Na těsto potřebujeme:
1 balení čokoládového pudinku
30 g (1 odměrka) čokoládového proteinu
1 lžička kypřícího prášku
2 vejce
2 lžičky kakaa
1 dcl mléka
1 lžíce agáve
Na krém:
300g Skyr jogurtu
150g ricotta sýru
30g vanilkového proteinu
Nejdříve jsme si připravili těsto. V míse jsme smíchali suché suroviny, k nim poté přidali a promíchali vejce, mléko a agáve. Vše nalili na formu s pečícím papírem a pekli cca 20 minut.
Vychladnuté těsto (korpus) jsme natrhali na menší kousky a dali na dno skleniček. U krému jsme také všechny ingredience smíchali dohromady a společně se sezónním ovocem (rybíz, třešně, angrešt,..) nanesli do skleniček. Dezert jsme nechali ztuhnout v ledničce.
Comments