top of page

Svačinová pomazána z makrely



• 1 uzená makrela

• 1 vanička tvarohu

• 1 jarní cibulka (nebo šalotka)

• volitelné: 3-4 ředkvičky

• snítka pažitky

• sůl, pepř

• 2 lžíce šťávy z citronu

Makrelu jsme obrali, smíchali s tvarohem, najemno nakrájenou pažitkou a jarní cibulkou. Pokud se rozhodnete přidat i ředkvičky, nejlépe je nastrouhejte na struhadle a vmíchejte do směsi. Poté jsme vše dochutili solí, pepřem a citrónovou šťávou. Lámete-li si hlavu, jak takovou pomazánku servírovat, doporučujeme recept na ricottové houstičky, které najdete v jednom ze starších příspěvků, nebo si ji můžete nabírat zeleninou pokrájenou na stripsy. Obě varianty jsou velice lahodné.

Dobrou chuť!🧡

コメント


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page