top of page

Tofu jahodové knedlíky

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 6. 2022
  • Minut čtení: 1


Na 4 porce potřebujeme

12 jahod

100 g špaldové mouky

200 g tofu natural

60 ml ovesného mléka

Špetka soli

2 lžíce čekankového sirupu


Tofu jsme rozmixovali a poté smíchali se zbytkem ingrediencí (krom jahod). Vzniklé těsto jsme mokrými rukami rozdělili na menší a do každého kousku zabalili jahodu. Hotové knedlíky jsme vložili do vroucí vody a vařili 3 minuty. Vhodné k obědu s vychlazenou ricottou.

Kommentare


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page