top of page

Tofu míchaná vejce

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1


U receptů s tofu jde vždy hlavně o dochucení. Pro tento recept jsme zvolili černou vulkanickou sůl, která pro svou siřičitou chuť připomíná vajíčka a lahůdkové droždí, které je populárním dochucovadlem ve většině veganských receptech. Dalo by se říci, že chuťově připomínají sýr. Na dvě porce:

• půlka tofu

• půl lžičky černé soli

• lžíce lahůdkového droždí

• 5-6 menších žampionů

• šalotka

• špetka kurkumy a sladké papriky

• 2-3 lžíce vody

Na oleji jsme opekli šalotku s houbami. Na ně jsme nadrobili tofu, všechno koření a lahůdkové droždí a opékali asi 4 minuty. Poté jsme směs ještě podlili vodou a nechali trochu odpařit. Podáváme s opečeným rajčetem. Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page