top of page

Uzené tofu s bulgurem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 6. 2022
  • Minut čtení: 1

300g uzeného tofu

sušené houby

jarní cibulka

mrkev

2 lžíce sójové omáčky

1 chilli paprička

2 lžíce medu

1 lžíce lněného oleje

bulgur


Tofu, jarní cibulku, houby chilli a mrkev jsme nakrájeli a společně promíchali s medem, olejem a sójovou omáčkou. Nechali den v lednici a poté pekli v troubě 20 minut na 180st. Podávali jsme k obědu s bulgurem a okurkovým salátem.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page