top of page

Zeleninová polévka s quinou

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1

Jsme milovníci polévek, teď na podzim obzvlášť. Ze sezónní zeleniny třeba tato:

1 velká řepa

2 hrsti Kapusty

mrkev, celer, petržel

konzerva bílých fazolí v rajčatové omáčce

1.5 l zeleninového vývaru

hrnek quinoi

cibule

lžíce oleje

sůl


Na oleji jsme opekli nakrájenou cibuli, mrkev, celer a petržel. Přidali nakrájenou řepu, kapustu a podlili vodou. Dusili přibližně 5 minut, osolili. Zalili vývarem a quinoou a na závěr konzervou fazolí. Vše promíchali, vařili dalších 5 minut a poté stáhli z plamene. Polévka vhodná na dopolední či odpolední svačinu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page