Na super rychlou a snadnou večeři (2 porce) potřebujeme:
1 balíček tofu s chilli (180 g)
1 cibule
2 lžíce olivového oleje
200 g zelených fazolových lusků
5 ks větších hnědých žampionů
Sůl, pepř, provensálské koření.
Na větší pánvi jsme nechali nahřát olivový olej a přidali k němu pokrájenou cibuli. Po krátkém restování jsme přidali fazolové lusky, sůl, pepř a bylinky a opět nechali zhruba 3 minuty restovat. Okapané tofu jsme pokrájeli na pravidelné kostky a přidali je ke směsi na pánvi. Opět jsme zhruba 3 minuty vše společně tepelně upravovali. Nakonec jsme ke směsi přidali na plátky pokrájené žampiony a vše promísili a dále krátce restovali, dokud nebyly žampiony upravené na skus.
Pokrm je vhodný podávat jako lowcarb večeři. Případně lze servírovat vychlazené, jako odpolední svačinu.
Komentarai