top of page

Zeleninový salát s uzeným pstruhem a vařeným vejcem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Pokrájenou okurku, papriku, ředkvičky a cherry rajčátka dochutíme zálivkou připravenou z 2 lžic jogurtu, jedné lžíce tvarohu, soli, pepře, kopru a citronové šťávy. Zeleninu prohodíme se zálivkou a na povrch poklademe porcí uzené ryby, případně čerstvě upravenými filety z pstruha. Doplníme vejcem vařeným natvrdo. Dozdobíme snítkou kopru, citronem a balsamikem.

Komentáře


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page