top of page

Správně křupavé batátové hranolky

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 16. 8. 2021
  • Minut čtení: 1


Celý vtip je nesolit batáty před pečením, ale až po něm. Troubu dejte na 200-220°C Nakrájejte batátu na proužky a přidejte olej. na celý plech vám postačí 2 lžíce.

Vyberte si olej, jehož kouřový bod je kolem 230°C, takže řepkový se jeví jako optimální varianta. Batátové proužky v něm obalte hezky rukama a šup s tím do předehřáté trouby. Po necelých 20 minutách vyndejte, osolte, přidejte další libovolné koření, či čerstvé bylinky, a můžete servírovat. Tento postup můžete uplatnit na jakoukoliv pečenou zeleninu.

Dobrou chuť🧡

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page