top of page

Fazolové karbanátky v Hrašce



Červené a bílé fazole necháme přes noc namočit, slijeme a v čisté vodě uvaříme do měkka. Poté je rozmačkáme, přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku, nastrouhaný nízkotučný tvrdý sýr a zlehka zasypeme Hraškou. Okořeníme podle chuti, paprikou, solí, pepřem, chilli, česnekem... Přidáme lžíci vody, vše promícháme a tvoříme placičky, které dáváme na pečící papír a pečeme v troubě cca 15 minut na 180 st. Podáváme se směsí zeleniny a jako dip mixovaná dýně s kokosovým mlékem.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page