top of page

Hovězí omáčka s mrkví od klientky paní Dohnalové 🧡

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 11. 2022
  • Minut čtení: 1


Suroviny:

Hovězí

Cibule

Mrkev

Cuketa

Sůl a pepř

Sádlo nebo olej

Postup:

Hovězí nakrájíme na větší kostky. Mezitím v hrnci rozpálíme sádlo nebo olej a do zlatova osmahneme cibuli. Přidáme maso a zprudka osmahneme a osolíme a opepříme. Maso s cibulí děláme tak dlouho dokud cibule není téměř „ztracená“. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.

Nastrouháme cuketu a část mrkve a přidáme do hrnce. Necháme vařit do změknutí masa a rozvázání zeleniny. (Zelenina nám omáčku lehce zahustí). Ke konci vaření přidáme zbytek mrkve (aby byla na skus).

Pokud se nám omáčka zda příliš řídká, vyndáme maso s mrkví do misky a omáčku rozmixujeme.

Podávat můžeme s rýží, jáhly nebo bramborem.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page