Suroviny:
Hovězí
Cibule
Mrkev
Cuketa
Sůl a pepř
Sádlo nebo olej
Postup:
Hovězí nakrájíme na větší kostky. Mezitím v hrnci rozpálíme sádlo nebo olej a do zlatova osmahneme cibuli. Přidáme maso a zprudka osmahneme a osolíme a opepříme. Maso s cibulí děláme tak dlouho dokud cibule není téměř „ztracená“. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Nastrouháme cuketu a část mrkve a přidáme do hrnce. Necháme vařit do změknutí masa a rozvázání zeleniny. (Zelenina nám omáčku lehce zahustí). Ke konci vaření přidáme zbytek mrkve (aby byla na skus).
Pokud se nám omáčka zda příliš řídká, vyndáme maso s mrkví do misky a omáčku rozmixujeme.
Podávat můžeme s rýží, jáhly nebo bramborem.
Comentarios