top of page

Hovězí roštěná na houbách s dýňovým rizotem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 25. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Plátky vyzrálé hovězí roštěné zprudka orestujeme a vyjmeme. Na cibulce orestujeme pokrájené a omyté houby, zaprášíme trochou jáhlové mouky a podlijeme vývarem. Přidáme sůl, pepř a kmín. Do kastrolu vrátíme plátky masa a dusíme do změknutí. Mezitím pokrájíme na menší kostky očištěnou dýni a cuketu. Orestujeme na másle a přidáme kulatozrnnou rýži. Přidáme sůl, šafrán a podlijeme vývarem nebo vodou. Vývar po odpaření postupně doplňujeme a dusíme do změknutí rýže.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page