top of page

Losos pečený s koprem, citronem a jarní cibulkou..podávaný s koprovým dipem

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1



Na pečící papír naskládáme lososa, osolíme, přidáme snítky čerstvého kopru, pokrájenou zelenou část jarních cibulek, pár koleček citronu a pokapeme citronovou šťávou.

Zakapeme ol. olejem, kapkou vody. Překryjeme druhou části pečícího papíru a dáme péct. Koprový dip připravíme z hrsti kešu ořechů, vody (podle toho, jak chcete husté), citr. šťávu, čerstvého kopru, sůl a rozmixujeme dohladka.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page