top of page

Losos s šalotkovou redukcí.

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 26. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Na pánvi a trošce olivového oleje orestujeme porce lososa kůží dolů. Jakmile je maso propečené, vyjmeme porce stranou a na výpeku orestujeme pokrájenou šalotku, podlejeme rybím nebo kuřecím vývarem a redukujeme do husté konzistence, přidáme lžíci hrubozrnné hořčice a na jemno pokrájená sušená rajčata. Dochutíme solí, pepřem a doladíme konzistenci vývarem. Vrátíme zpět porce ryby a pod pokličkou necháme prohřát. K obědu můžeme podávat s vaječnými tagliatelle s pestem z medvědího česneku

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page