top of page

Losos s chřestem a polníčkem



Suroviny: 1 balení polníčku, 1 balení rukoly, 1 balení mungo fazolí, 5 lžic olivového oleje, 3 lžíce chilli oleje, 2 lžíce dijonské hořčice, 1 balení oliv, kus lososa, 1 svazek bílého chřestu, 1 balení sušené šunky, 1 balení sýru camembert 13% tuku

Příprava salátu: do mísy vysypeme balení polníčku, balení rukoly, olivy a naklíčené mungo fazole. Do sklenice dáme 5 lžic olivového oleje, 3 lžíce chilli oleje a 2 lžíce dijonské hořčice, dresink dobře rozmícháme a nalijeme do misky se salátem.

Příprava chřestu: chřest oloupeme a necháme ho 7 minut povařit. Poté vezmeme sušenou šunku, do které chřest zabalíme. Vše poklademe do misky a pečeme cca 20 minut při teplotě 180 °C. Poté přidáme na každý svazek chřestu plátek camembertu.

Příprava lososa: lososa opláchneme, osolíme a zprudka opečeme na pánvi. Doporučujeme pokapat citronovým olejem, losos dostane lehký nádech citronu.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page