Suroviny: 1 balení polníčku, 1 balení rukoly, 1 balení mungo fazolí, 5 lžic olivového oleje, 3 lžíce chilli oleje, 2 lžíce dijonské hořčice, 1 balení oliv, kus lososa, 1 svazek bílého chřestu, 1 balení sušené šunky, 1 balení sýru camembert 13% tuku
Příprava salátu: do mísy vysypeme balení polníčku, balení rukoly, olivy a naklíčené mungo fazole. Do sklenice dáme 5 lžic olivového oleje, 3 lžíce chilli oleje a 2 lžíce dijonské hořčice, dresink dobře rozmícháme a nalijeme do misky se salátem.
Příprava chřestu: chřest oloupeme a necháme ho 7 minut povařit. Poté vezmeme sušenou šunku, do které chřest zabalíme. Vše poklademe do misky a pečeme cca 20 minut při teplotě 180 °C. Poté přidáme na každý svazek chřestu plátek camembertu.
Příprava lososa: lososa opláchneme, osolíme a zprudka opečeme na pánvi. Doporučujeme pokapat citronovým olejem, losos dostane lehký nádech citronu.
Comments