top of page

Marinovaný tempeh s Hlívou a uzenou paprikou




1 marinovaný tempeh

2 velké cibule

300 g Hlívy ústřičné

1 brambora

lahůdkové droždí

sůl, pepř

4 lžíce červené sladké uzené papriky

3 stroužky česneku

2 litry zeleninového vývaru


Cibuli jsme na kapce oleje opekli, přidali nakrájenou hlívu, tempeh a bramboru. Zasypali paprikou a podlili vývarem. Chvíli povařili. Poté dochutili solí, pepřem, lahudkovým droždí a prolisovali česnek. K podání ozdobili naklíčenými semínky. Vhodné k obědu.


コメント


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page