top of page

Nízkohistaminový burger

  • Obrázek autora: GoMango
    GoMango
  • 27. 3. 2020
  • Minut čtení: 1


Houstičky jsou jednoduché-stačí smíchat cca 2 hrnky hladké špaldové mouky, 2 hrsti slunečnice a 2 dcl vlažné vody. Vše důkladně promíchat, rozdělit na 3 kousky-housky a dát péct na 30 min do trouby. Před vyndáním pomažeme zlehka olivovým olejem, aby vznikla křupavá kůrka ☺️ Burger vytvoříme z špenátu, mozzarely, 1 menší na jemno nastrouhané brambory, na jemno nasekané cibulky, 1 čaj.lžičky špaldové mouky, sůl, pepř, (měl by být i česnek -záleží, zda použijete skrz dietu), koření. Vše pomixujeme či na jemno nakrájíme a tvoříme burgery, které opečeme na pánvi.

Do housky poté vkládáme zelí, červenou řepu, burger, mozarellu s bazalkou a vrch pomažeme hořčicí.

Comments


Recepce telefon

Po - Pá 8:00-19:00

Ne      15:00-19:00

Kontaktujte nás:

+420 725 412 063

gomango@gomango.cz

GoMango, s.r.o.

Hradečnice 995, 

Hradec Králové 9, 500 09

bottom of page