Nízkohistaminový burger



Houstičky jsou jednoduché-stačí smíchat cca 2 hrnky hladké špaldové mouky, 2 hrsti slunečnice a 2 dcl vlažné vody. Vše důkladně promíchat, rozdělit na 3 kousky-housky a dát péct na 30 min do trouby. Před vyndáním pomažeme zlehka olivovým olejem, aby vznikla křupavá kůrka ☺️ Burger vytvoříme z špenátu, mozzarely, 1 menší na jemno nastrouhané brambory, na jemno nasekané cibulky, 1 čaj.lžičky špaldové mouky, sůl, pepř, (měl by být i česnek -záleží, zda použijete skrz dietu), koření. Vše pomixujeme či na jemno nakrájíme a tvoříme burgery, které opečeme na pánvi.

Do housky poté vkládáme zelí, červenou řepu, burger, mozarellu s bazalkou a vrch pomažeme hořčicí.